Hvad er south sea perler

Hvide, mørke og Guld, South Sea perler er store og luksuriøse deres store størrelse, begrænset dyrknings område, og forlænget vækstperiode 4 år pr perle betyder South Sea perler den sjældneste af alle perle typer. Farverne på perlerne fra south sea fra hvid til en dyb, honning guld, disse perler værdsat af samlere og designere. -South sea perlens glans, anset om hvid eller gylden, er blød og luksuriøst. Kun en lille procentdel af Sydhavet er sfæriske,runde, at finde helt matchede perler er ekstremt sjældent.

Hvilke farver, former og størrelser er tilgængelige?
South Sea perler kan findes typisk i intervallet 8 til 20 mm, med et gennemsnit på 12 mm. Man har ekstremt sjældent, fundet perler større end 20 mm. Under 25% af perlehøsten vil være runde eller næsten runde, hvilket gør at Mutiara perler er meget sjældne og kostbare. Barokke og dråbe formet perler anvendes ofte i eksklusive designer smykker til at fremvise deres unikke former og glans. Du vil finde South Sea perler i forskellige prisniveauer.
Silverlip South Sea perle østers generelt producerer perler i hvid, sølv, turkis og blå familie af overtoner. Goldlip oyster producerer guld & champagne perler. Pinctada margaritifera producere den dybere gylden sorte perle. Da de naturlige farver fra South Sea perler er så rige og smukke, efter høst skal de blot vaskes og poleres for at fjerne eventuelle rester og bringe deres naturlige glans.

Hvordan kan south sea perler sammenlignes med andre typer af perler?
South Sea perler er generelt meget større end andre perle typer og har en helt unik glans kvalitet – en blød refleksion på grund af de store aragonite thrombocytter, der udgør perlen. De har også den tykkeste gennemsnitlige perlemor af alle kulturperler. Disse faktorer gør Sydhavet både markant og værdifuldt. South Sea perler har den højeste værdi og diktere de højeste priser på alle typer af perler.
Som med andre saltvand østers, er South Sea perle østers er perle-nukleeret. Vækstperioden er cirka 2-4 år, i modsætning til Akoya perler, der udvikler sig på mindre end halvdelen tid. South sea perlen er en delikat organisme, og særligt modtagelige for sygdom og stress, som er en af grundene dyrkningen område for South Seas perler er ret begrænset. Forsøg på at udvide South Sea perle kultivering er uden succes, fordi østers ikke trives uden for deres oprindelige, naturlige miljø.

Hvor kommer de fra?
Størstedelen af hvide South Sea perler dyrkes langs den nordvestlige kyst af Australien. Perler af den gyldne sort er også produceret primært i Malaysia, Filippinerne og Indonesien – disse lande, er hurtigt ved at blive ledere i den fineste gyldne South Sea perle produktion.
Selvom de fleste af South Sea perle østers i Australien indsamles i naturen med rugeri avlet østers til at supplere, på andre områder det modsatte er tilfældet. I begge tilfælde er vilde østers blandet med rugeriet lager for at holde udbuddet sunde og rigelige, og alle kilder er nøje overvåget af offentlige organisationer for at sikre deres langsigtede velvære.

Hvor sjældne og værdifulde er de?
Hvide South Sea perler har den højeste værdi af alle perle typer. På grund af deres knaphed og usædvanligt store størrelse sortiment, opnår de den højere pris. Afhængigt af kvaliteten, form og størrelse af en Golden South Sea perle kæder, kan disse priser være godt op i imod 200.000 kr, priser for hvide south sea perler går endnu højere. Det er helt almindeligt, at detailpriserne på fin kvalitet South Sea halskæder til at være i størrelsesordenen kr 70.000 til kr 2.500,000 og mere. De barokke former anvendes ofte enkeltvis i unikke smykker stykker, som kan gøre dem mere overkommelige, mens du stadig kan fremvise deres naturlige skønhed.
Se vores South Sea perle samling og opnå store rabatter da vi henter perlerne direkte fra perlefarmen uden dyre mellemled.

Summary
south sea perler
Article Name
south sea perler
Description
South Sea perler har den højeste værdi af alle perle typer. På grund af deres knaphed og usædvanligt store størrelse sortiment, opnår de den højere pris.
Author
Publisher Name
Mutiara
Publisher Logo